Trappen, deuren & parket in hout

“Het afleveren van
kwaliteit en service
staat centraal bij ons.”
Julien Vandemaele
New Signature

Verschillende stijlen:
klassiek tot excentriek

Hout is ons vak

“Bij New Signature is kwaliteit prioriteit, sinds dag één.”

VAKMANSCHAP

Wat je ook wenst, wij realiseren jouw droom. Naast trappen en deuren vervaardigen we ook trapleuningen, wanden en lambriseringen.

Onze aanpak

Onze toonzaalverantwoordelijken, samen met de externe verkoopsploeg, staan paraat om zowel de particuliere als de professionele klant op elke moment te woord te staan.

Volgens jouw wensen en budget bezorgen wij jou een gepersonaliseerd en vrijblijvende offerte.

Een team van ervaren opmeters garandeert dat er bij de plaatsing van jouw deur of trap geen onvoorziene werkzaamheden nodig zijn. Daarnaast bereiden onze tekenaars tot in het kleinste detail alles voor.

De productieverantwoordelijken zetten elke dag hun jarenlange expertise in, en zorgen ervoor dat enkel kwalitatief hoogwaardig trappen en deuren onze ateliers verlaten. Zij worden daarvoor bijgestaan door een kwaliteitsverantwoordelijke

De verantwoordelijke planning en dienst na verkoop stuurt ons 26-koppig plaatsingsteam alsook de dienst-na-verkoop. Onze werfleider coördineert en volgt onze werven op.

Na de plaatsing rest je nog enkel te genieten van je maatwerk. Wij zorgen immers dat de uitvoering volgens plan en offerte gebeurt waardoor je tijdens onze samenwerking maximaal ontzorgd wordt.